North bank of the river Liffey at Dublin City Center at night

Leter du etter billig hotell i Dublin? Den irske hovedstaden er et populært turistmål, men med svært mange turister kan det være vanskelig å finne et billig hotell som ligger sentralt i Dublin. Lar man dog beliggenheten ikke være den viktigste faktoren, så er det heller uproblematisk å finne billig overnatting i byen.

Best Western Sheldon Park Hotel

Best Western Sheldon Park Hotel er et populært og moderne hotell som ligger omtrent 5 kilometer unna det populære Guinness Storehouse, som for øvrig er lokalisert midt i sentrum av Dublin. Hotellet har blitt tildelt 3 stjerner for sin service og kvalitet, og er følgelig et billig og bra hotell i Dublin. Med sine 123 gjesterom og fasiliteter som restaurant, innendørs basseng, treningsrom, massasjebehandling og mer til, så er dette rolige hotellet et meget godt valg for deg som vil bo rolig, billig og avslappet i Dublin.

White Sands Hotel


White Sands Hotel er et hotell som ligger langs kysten av Dublin, og er kanskje et av de beste alternativene for deg som vil kjenne frisk havbris på en flott sommerdag. Hotellet ligger et stykke utenfor selve sentrum av Dublin, og følgelig kan man finne billige hotellrom her. WiFi er dessuten inkludert, og hotellet kan by på egen takterrasse med nattklubb attpåtil. Andre fasiliteter som treningsrom, forretningsrom, klimaanlegg og mer til er også tilgjengelig. Totalt har hotellet 58 gjesterom.

Leeson Bridge House

Leeson Bridge House er det mest sentrumsnære hotellet av disse tre billige hotellene i Dublin. Avstanden til selve hjertet av sentrum med gågatene og handlegatene er under 2 kilometer. Følgelig ligger dette billige hotellet i gangavstand til det meste av folkeliv i Dublin. Dessuten er fasiliteter som gratis WiFi og parkering inkludert, inkludert egen terrasse på hotellrommet. Vi gjør dog oppmerksom på at Leeson Bridge House kun har 20 gjesterom, og følgelig vil det være viktig å bestille i god tid dersom man ønsker å bo her under Dublin-oppholdet.

http://www.billige-hotell.no/irland/dublin