maxresdefault

Ved å samle dyre smålån og kredittkortgjeld under ett større lån i en ny og billigere bank, så kan du spare svært mye penger – og ikke minst bli gjeldfri raskere enn hva du kanskje hadde trodd. Det er akkurat her yA Bank kommer inn i bildet, ettersom dette er en av de mest ettertraktede bankene i landet når det kommer til nettopp refinansiering av forbruksgjeld og lignende. Her kan du søke om å refinansiere summer på inntil 400 000 kroner til en meget konkurransedyktig rente.

Betingelser og vilkår

Og for å se nærmere på renten med en gang, så kan vi si at den nominelle renten i snitt ligger på 14,1 prosent når du søker om refinansiering hos yA Bank. Det er en nokså lav rente sammenlignet med hva mange konkurrenter kan tilby, og vil nesten garantert spare deg for penger sammenlignet med hva du betaler på kredittkortet eller smålånet i dag. Du bestemmer selv hvor mye du vil låne, men vi anbefaler at du ikke pådrar deg ekstra gjeld. Lånesummen går fra 25 000 til 400 000 kroner, og nedbetalingstiden kan være inntil 15 år.

Akkurat hvilken rente du ender opp med, avhenger av flere faktorer, deriblant din egen økonomi, størrelse på refinansieringen og så videre. Legg derfor inn en søknad hos yA Bank med spørsmål om refinansiering slik at du får et reelt rentetilbud.

Fordeler med å refinansiere hos yA bank

yA Bank er en fordelaktig bank i seg selv, og deres refinansiering har mange fordeler som andre banker ikke tilbyr. Blant annet kan du søke om inntil tre år med avdragsfrihet, som betyr at du kun betaler renter i den valgte perioden. For deg som sliter med økonomien er dette en optimal løsning mens du får stablet økonomien på beina igjen. Utover dette har yA Bank gunstige betingelser, som gjør at det er et velegnet sted å søke om refinansiering på.

Søke om refinansiering

For å søke om refinansiering hos yA Bank benytter du søknadsskjemaet på nettsidene til banken. For å søke om refinansiering her krever banken at du oppfyller noen krav. Blant annet må du ha en årsinntekt på minst 250 000 kroner (før skatt), og du kan ikke ha betalingsanmerkninger når du søker om lånet. I tillegg må du være minst 20 år gammel for å søke om refinansiering fra yA Bank.

Mer info om refinansiering finner du her: www.refinansiere.net