A-Museum-at-Alesund

Når du besøker Ålesund som turist, så vil du trolig bo så sentralt i byen som overhodet mulig. Vi viser deg 3 hotell i sentrum av Ålesund som har den mest turistvennlige beliggenheten. For bestilling se denne nettsiden

Hotel Brosundet

Hotellet ligger like ved vannkanten, ikke langt fra Ålesunds mange aktiviteter og attraksjoner. Herfra er det gangavstand til både Jugendstilsenteret og Ålesund kirke. 5 minutter unna med bil ligger Atlanterhavsparken, et av Norges beste akvarium. Hotel Brosundet har 47 gjesterom innredet med moderne møbler, gode senger og private bad med dusj/badekar. Hotellets møterom har gode muligheter som dekker dine kurs- og konferansebehov. Andre hotellfasiliteter inkluderer en gratis frokostbuffé med mange sunne og gode matvarer, samt gratis trådløst internett i fellesarealene og på rommene.

First Hotel Atlantica

DSC08654First Hotel Atlantica er et nyrenovert hotell som ligger I hjertet av Ålesund sentrum. Her er det korte avstander til alt det jugendstilbyen har å by på. Fra hotellet er det en slående utsikt utover fjorden og mot Sunnmørsalpene. Ålesund museum ligger bare 400 meter unna. Benytter du deg av bil trenger du ikke reise lenge for å nå de mange gode turopplevelsene som finnes både i og utenfor byen.

Hotellrommene er av god standard, innredet med kvalitetsmøbler og et lite arbeidsområde for deg som jobber når du er på farten. Her serveres det gratis frokost hver dag og hotellets personale hjelper deg gjerne med bestilling av billetter og turer dersom du ønsker det.

Clarion Collection Hotel Bryggen

Hotellet ligger langs havnen i Ålesund, like i nærheten av Ålesunds mange severdigheter og butikker. Det er ikke lang vei til verken Color Line Stadion, hjemmebanen til fotballklubben Ålesund FK, eller det kjente Jugendstilsenteret. Hotellet tilbyr store, åpne soverom badet i naturlig lys. Fra mange av rommene er det god utsikt utover byen og fjorden utenfor hvor det er et fascinerende båtliv. Hver dag serveres det en gratis, næringsrik frokostbuffé med både varme og kalde alternativer. Hotellets møterom er innredet med det siste innen teknologiske løsninger for dine kurs- og konferansebehov. Kjæledyr er tillatt mot et tillegg på 200 kr per natt.